Höjden av elegans i Córdoba

Hospes Palacio del Bailió, Córdoba, Spanien

Dreamers-rum

Dreamers-rum

Dreamers-rum

Spa

Spa

Córdoba

Deluxerum

Córdoba

Elegant femstjärnigt hotell centralt beläget i gamla stan i Córdoba, inklusive frukost, välkomstdrink och spaförmåner

På detta boende är inget lämnat åt slumpen. På Hospes Palacio del Bailió möter moderna faciliteter traditionell stil och klassiska detaljer, som påminner om en svunnen tid. Hotellet, som har fått rosande kritik från tidningar som Condé Nast Traveller, har en öppen planlösning, eleganta rumsdetaljer och oemotståndliga trädgårdar och bassänger som gör det lätt att slappna av, något du antagligen kommer att göra mycket av under din tid i den vackra spanska staden.

Hotellet som ligger i ett slott från 1500-talet ligger i hjärtat av den historiska delen av den spanska staden Córdoba och bara några få minuters promenad från bildsköna sevärdheter som Casa del Bailió och den underbara parken Jardin de la Merced. Den andalusiska staden ligger i södra Spanien där de varmaste genomsnittstemperaturen i landet har uppmätts. Gamla stans charm och särprägel har säkrat den en plats på UNESCO:s världsarvslista och här kan du vandra i dagar och låta dig fascineras av de välbevarade byggnaderna. Rummen på hotellet är elegant stilrena och moderna och inredning är fylld av ljusa färger, vackert ackompanjerade med detaljer i mörkare grått.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor