Höjden av elegans i Córdoba

Hospes Palacio del Bailió, Córdoba, Spanien

Dreamers-rum

Dreamers-rum

Dreamers-rum

Spa

Spa

Córdoba

Deluxerum

Córdoba

Elegant femstjärnigt hotell centralt beläget i gamla stan i Córdoba

  • På detta boende är inget lämnat åt slumpen: På Hospes Palacio del Bailió möter moderna faciliteter traditionell stil och klassiska detaljer, som påminner om en svunnen tid. Hotellet  har oemotståndliga trädgårdar och bassänger som gör det lätt att slappna av.

  • Läckerheter på tallriken och i glaset: Hotellets restaurang Arbequina serverar eleganta rätter inspirerade av lokala traditioner och råvaror. Köket har utgått från det lokala havslivet i många av rätterna på menyn, men du kan också beställa kötträtter och vegetariska rätter av hög kvalitet. Förbered dig för en gastronomisk upplevelse i en väldigt elegant omgivning.

  • Ge både din kropp och dina ögon lite vila: Hotellets spa har inspirerats av antika badhus och har en inomhusbassäng kan du guppa omkring och blicka upp mot de vackra valven i taket. De som vill sätta lite extra guldkant på sin vistelse kan boka in en massage eller annan behandling.

Faciliteter

- Restaurang
- Wi-Fi
- Spa

Hitta hit

Tågstationen ligger mindre än tio minuter bort med bil och det tar mindre än en halvtimme att gå dit. Malagas flygplats når du på 90 minuter med bil. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor