Miljövänligt hotell i vackra Baskien

Hotel Arima, San Sebastian, Spanien

San Sebastián

Superior-rum

San Sebastián

San Sebastián

San Sebastián

Superior-rum

San Sebastián

San Sebastián

Miljövänligt hotell i skandinavisk stil nära både naturupplevelser och sightseeing

  • Bli ett med naturen: Hotellet ligger i en vacker, nordisk-inspirerad byggnad som på ett spännande sätt smälter samman med den omgivande Miramonskogen. Allt på Hotel Arima utgår ifrån deras gröna filosofi där miljötänk, estetik och innovation står i fokus. Checka in och känn hur harmonin infinner sig automatiskt.

  • Ett paradis för gourmeter: Baskien anses av många vara den bästa matregionen i världen och kan skryta med att ha fler Michelin-stjärnor per capita än någon annan plats. Förbered dig på kulinariska sensationer i världsklass. På hotellet är allt som serveras noga utvald för att så liten påverkan på klimatet som möjligt.

  • Vackra omgivningar: Börja dagen med att ta en promenad i den omgivande Miramonskogen eller delta i ett yogapass. På eftermiddagen kan du ta hotellets transfer till La Concha som är en lång och bågformad sandstrand. Den beskrivs ofta som en av Europas bästa stränder och är absolut värd ett besök.

Faciliteter


- Restaurang
- Bar
- Takpool
- Gym
- Yogaklasser
- Wi-Fi

Hitta hit


Hotell Arima ligger 25-30 minuters körning från San Sebastiáns flygplats. Stadens centrum når du på cirka 15 minuter med bil och till stranden erbjuder hotellet bekväm transfer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor