Femstjärnig vistelse i centrala Berlin - avbokningsbar

Hotel Bristol Berlin, Tyskland

Upp till -47% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Juniorsvit

Executive-rum

Klassiskt femstjärnigt hotell i hjärtat av Berlin, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 47% ?

Bo centralt på klassiskt och elegant hotell mitt i Berlin, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Centralt läge på elegant shoppinggata: Eleganta Hotel Bristol Berlin ligger mitt på den tyska huvudstadens paradgata Kurfürstendamm, där lyxbutiker och gemytliga caféer avlöser varandra. Hotellet som öppnade 1952 har under åren välkomnat eminenta gäster som John F. Kennedy, Cary Grant och Bob Dylan. Här väntar en femstjärnig upplevelse med tre restauranger att välja mellan, en elegant bar och ett fullständigt spa med pool, bastu och ångbad.

  • Tre restauranger och en pianobar: Hotellet har tre restauranger: den franskinspirerade bistron Reinhard’s, gourmetrestaurangen Kempinski Grill och lobbybaren Bristol Café. Missa inte att testa hotellets signaturrätt – korv gjord på lax, räkor, potatis och soltorkade tomater som serveras med en kryddig ananas-sås. Du kan även njuta av drycker och snacks i den eleganta pianobaren där du kan lyssna på livemusik flera kvällar i veckan..

  • Avkoppling efter sightseeing: Bristol Spa är en lugn oas mitt i storstaden som erbjuder en uppvärmd pool, bastu, ångbad och ett mini-gym med maskiner som tränar både styrka och kondition. Du kan dessutom boka en skön massage med ekologiska oljor som skräddarsys efter dina egna behov.

Faciliteter

- Två restauranger
- Kafébar
- Inomhuspool
- Bastu
- Massage (mot en avgift)
- Minigym
- Rumsservice
- Concierge
- Husdjursvänligt
- Parkering (mot en avgift)

Hitta hit

Den närmaste flygplatsen är Berlin Tegel som ligger runt sex kilometer bort och det är runt 18 kilometer till Berlin Schönefeld flygplats.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Kurfürstendamm 27, 10719, Berlin, Tyskland
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor