Naturskön wellnessvistelse i Tyrolen - avbokningsbar

Hotel Crystal – Das Alpenrefugium, St. Johann in Tirol, Tyrolen, Österrike

Upp till -56% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Charmig alpinresort i natursköna Kitzbühel, inkl. halvpension och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 56% ?

Upptäck de vackra österrikiska Alperna från en traditionell och charmig resort i Kitzbühel, inklusive halvpension, spa-tillgång och andra förmåner. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Magiska miljöer i Alperna: Hotel Crystal - Das Alpenrefugium är perfekt beläget i Österrikes populära Kitzbühel. Detta är en charmig, traditionellt tillflyktsort i hjärtat av en naturskön alpinmiljö. Hotellet erbjuder en varm gästfrihet, från förstklassig service till klassiskt designade och perfekt utrustade rum.

  • Aktiviteter och avkoppling: Ta del av en mängd sportaktiviteter runt omkring hotellet, från vandring och mountainbike på natursköna stigar till skidåkning på vita backar under skidsäsongen. På hotellet har du även ett rikt utbud på wellness såsom bastu, ångbad, solterrass och massagebehandlingar, för att säkerställa att du känner dig utvilad och återhämtad efter en dag med aktiviteter.

  • Upptäck Tyrolen med extra förmåner: Du får ett St Johann-kort under din vistelse, vilket ger dig en hel mängd förmåner för att få ut det mesta av regionen medan du är där. Från rabatter på e-cykeluthyrning, skidskola och shopping, gratis busstransfer och guidade promenader, bara för att nämna några.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Terrass
- Wellness-avdelning
- Wi-Fi
- Sportaktiviteter
- Rabatterad cykeluthyrning

Hitta hit

Hotel Crystal - Das Alpenrefugium ligger cirka 64 kilometer från Salzburgs flygplats och cirka 100 kilometer från Innsbrucks flygplats.

Bra att veta

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.
Hornweg 5, 6380 Sankt Johann in Tirol, Österrike

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor