Centralt hotell med takterrass i Rom

Hotel dei Consoli, Rom, Italien

Rom

Classic-rum

Fontana di Trevi

Superior-rum

Forum Romanum

Peterskyrkan

Spanska trappan

Välkomnande hotell med exklusiv atmosfär och underbar takterrass, ett stenkast från Vatikanens konstskatter

  • Känn historiens vingslag: Hotellet är inrymt i en fantastiskt vacker byggnad i kejsarstil, vars tre våningar är inredda enligt olika teman, kartor, blommor och fältslag. Hela interiören andas en klassiskt exklusiv atmosfär, med detaljer som gobelänger, originalstuckaturer och noga utvalda material.

  • Krypin på höga höjder: På taket hittar du hotellets höjdpunkt, en liten takterrass där du kan dra dig tillbaka från det hektiska gatulivet och koppla av med en utsökt drink mellan de grönskande medelhavsträden.

  • Smaka på Italien: På Hotel Dei Consolis underbara och rofyllda takterrass serveras varje morgon en aptitretande frukost. Här kan du också slå dig ner senare under dagen, med en cocktail eller ett glas vin från hotellets välfyllda källare.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Takterrass
- Bar
- Restaurang

Hitta hit

Rom-Fiumicinos flygplats ligger cirka 45 minuter bort med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor