Barockstil i fashionabla Paris

Hotel Eugène en Ville, Paris, Frankrike

Panache-rum

Panache-rum

Panache-rum

Coquette-rum

Coquette-rum

Coquette-rum

Coquette-rum

Opéra Garnier

Opéra Garnier

Notre Dame de Paris

Ponts des Arts

Charmigt boutiquehotell i Paris med originell inredning, nära stadens många sevärdheter

  • Spännande design och fantastiskt läge: Hotel Eugène en Ville är en urban tillflyktsort full av unika detaljer, såsom mörka, barockinspirerade tapeter, exponerade takbjälkar och 70-talsmöbler. Designen är inspirerad av 1800-talets stadsplanerare som la grunden till det moderna Paris som vi idag alla känner till och älskar.

  • Frossa i franska läckerheter: Frukosten dukas upp i La Cantine d'Eugene och erbjuder allt du behöver för en dag full av sightseeing. Under dygnets övriga timmar serverar restaurangen utsökta charkuterier och ostar till gäster och lokalbefolkning.

  • Nära till shopping i världsklass: Paris är drömmen för de som älskar att shoppa. Här har du bland annat två av stadens mest välkända varuhus, Galeries Lafayette och Printemps, inom promenadavstånd. Vill du kombinera dina nya inköp med unika second hand-fynd kan du bege dig till Le Marais och botanisera bland mängder av vintagebutiker och små designateljéer.

Faciliteter


- Vinbar
- Frukostmatsal
- Massage (mot en extra kostnad)
- Rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit


Hotellet ligger cirka 50 minuters taxiresa från flygplatsen Charles-de-Gaulle. Närmsta metrostation är Le Peletier som ligger två minuters promenad från hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor