Anrikt boutiquehotell i Paris - avbokningsbar

Hotel Gramont Opera, Paris, Frankrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Palais Garnier

Family-svit

Family-svit

Paris

Family-svit

Family-svit

Paris

Deluxerum

Deluxerum

Paris

Classic-rum

Paris

Paris

Superior-rum

Superior-rum

Paris

Nyrenoverat boutiqueboende med centralt läge nära Opéra Garnier, inkl. frukost och prosecco

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 41% ?

Elegant boutiquehotell med anor från 1800-talet i hjärtat av romantikens huvudstad, inklusive frukost och prosecco. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Känn historiens vingslag: Hôtel Gramont Opéra ligger inhyst i en 1800-talsbyggnad med interiörer som hade passat i ett museum. Här väntar gammeldags glamour och en otroligt välkomnande personal – en perfekt utgångspunkt för att utforska denna romantiska stad.

  • Omgiven av exklusiva omgivningar: Du kommer att bo i det andra arrondissementet (officiellt det minsta i staden) mellan Palais Garnier och Palais Brongniart. Lokala måsten inkluderar att kolla in Garniers intrikata tak (det målades av Chagall 1964) och att fönstershoppa på Galeries Lafayette.

  • Kickstarta morgonen med en croissant: En kontinental frukostbuffé med bröd, bakverk, yoghurt, flingor och andra godsaker serveras varje dag från 07.00-11.00 (07.30-11.00 på helgerna). Du kan även välja att få frukosten serverad på rummet om du vill dra dig lite längre på morgonen.

Faciliteter

- Bar
- Frukostsal

Hitta hit


Flygplatsen ligger ungefär en timme bort och närmaste station är Auber.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
22 rue de Gramont, 75002 Paris, Frankrike
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor