Ekovänlig resort nära Sardiniens paradisstränder - avbokningsbar

Hotel Le Dune - Arbatax Park Resort, Sardinien, Italien

Upp till -49% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Arbatax

Tortoli

Superior-rum med havsutsikt

Superior-rum med havsutsikt

Superior-rum med havsutsikt

Tortoli

Ogliastra

Classic-rum

Superior-rum med havsutsikt

Superior-rum med havsutsikt

Arbatax

Arbatax

Superior-rum med havsutsikt

Sardinien

Upptäck det bästa av avslappnade Sardinien, inkl. halvpension och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 49% ?

Bo på en resort belägen i ett naturreservat på idylliska Sardinien, inklusive halvpension, välkomstdrink och andra förmåner. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • En liten bit av paradiset: Medelhavsön Sardinien är känd för sina vackra sandstränder och skimrande turkosa vatten och är varje strandälskares paradis. På Arbatax Park Resort (med boende på hotellet Dune) kommer du att befinna dig ett stenkast från den mycket fotograferade kusten.

  • Allt du behöver för semestern: Hotellet tillhör en resort där det finns massor att göra och Sardinien har mycket kultur och annat att erbjuda. Resorten anordnar olika aktiviteter i både vattnen och på land, så se till att forma din semester så att den passar just dig.

  • Smaka på italienska rätter: Det finns ett gott utbud av andra restauranger på resorten (men observera att dessa inte ingår i helpension) där du kan äta allt från pizza till grillade sardinska specialiteter.

Faciliteter

- Tre utomhuspooler
- Pizzeria
- Tre barer
- Vattensporter

Hitta hit

Från hotellet tar det drygt två timmar och en kvart att köra till flygplatserna Cagliari och Olbia.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Via Capri, 49 Baia di Porto Frailis, Arbatax, Tortoli, Sardinien, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor