Wellness vid Gardasjön

Hotel Palazzo del Garda, Desenzano del Garda, Italien

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Stilrent och elegant hotell med pool och spa vid Gardasjön, med bra läge för sightseeing och utflykter

  • Rofyllt och intimt spa: Hotellets rofyllda spa erbjuder turkiskt bad, bastu och upplevelsedusch. Här kan du njuta av en stunds välbehövlig egentid, mellan sightseeing och utflykter.

  • En gyllene start på dagen: Hotellet serverar en noga utvald frukostbuffé i italiensk stil. Här kan du börja dagen i lugn och ro, innan du ger dig av för att utforska omgivningarna.

  • Stilfullt poolhäng: Hotellet har en elegant pool, som är omgiven av en terrass med parasoller och bekväma solstolar. Njut av en stunds avkoppling när som helst under dagen, när andan faller på.

Faciliteter

- Pool
- Spa

Hitta hit


Hotellet ligger i Desenzano del Garda vid Gardasjön, nära flera busshållplatser. Till järnvägsstationen är det tio minuters bilfärd, eller en halvtimmes resa med kollektivtrafiken. Veronas flygplats når du på en halvtimme med bil, eller två timmars resa med allmänna färdmedel.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor