Femstjärnigt och strandnära i Split - avbokningsbar

Hotel Park, Split, Kroatien

Upp till -57% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Superior-rum med stadsvy

Superior-rum med stadsvy

Bo elegant i hjärtat av Split nära stranden och historiska sevärdheter, inklusive frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 57% ?

Bo elegant i hjärtat av Split nära stranden och historiska sevärdheter, inklusive frukost och extra förmåner | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Låt dig förflyttas till en annan tid: Hotel Park är ett av Splits mest klassiska hotell och har en historia som sträcker sig ett sekel tillbaka i tiden. Innanför väggarna kombineras art deco-inspirerad inredning med exklusiva tyger och en avkopplande färgpalett.

  • Unna dig lite välgörande egentid: Hotellets exklusiva hälsocenter, Di SPA, erbjuder klassiska spa- och skönhetsbehandlingar som är utformade för att revitalisera både kropp och själ. Här hittar du också en bubbelpool, finsk bastu och massage.

  • Gourmetmat i anrik miljö: Hotel Parks fine dining-restaurang erbjuder exklusiva smakupplevelser med fokus på regionala specialiteter tillagade på säsongens bästa ingredienser. Givetvis finns en utförlig vinlista att matcha till rätterna.

Faciliteter

- Restaurang
- Pianobar
- Spa
- Concierge
- Rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Till Splits flygplats tar det cirka 30 minuter med taxi. Från stadens tågstation och färjeterminal når du hotellet på ungefär fem minuter till fots.

Bra att veta

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Se hotellets video för mer information om Hotel Park Split:


Hatzeov perivoj 3, 21000, Split, Kroatien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor