Exklusiv vistelse på Madeira

Hotel Quinta do Lorde, Madeira, Portugal

Superior Sea View-rum med balkong

Superior Sea View-rum med balkong

Superior Sea View-rum med balkong

Femstjärnig resort med spa och privat strand endast en halvtimmes bilresa från Funchal

  • Storbritannien besöker Portugal: Quinta do Lorde Resort är uppkallat efter den engelska Lorden John George Charles Henry Alton Alexander Talbot, som år 1960 besökte Madeira och blev så förälskad i öns praktfulla vyer att han köpte mark och lät bygga ett elegant residens som idag är Quinta do Lorde Resort.

  • Njut av såväl globalt som lokalt: På eleganta Lord’s Club kan du njuta av internationella rätter och en spektakulär utsikt över Atlanten. Restaurangen Flor de Sal har en avslappnad atmosfär och bjuder på traditionella och lokala specialiteter i bufféformat.

  • Unna dig en lugn stund: Efter en aktivitetsfylld dag passar det bra att pusta ut med en välgörande behandling i hotellets rofyllda wellnessavdelning. Här erbjuds en rad behandlingar för både kropp och sinne, och du kan även hålla igång träningen i fitnessrummet.

Faciliteter


- Spa
- Wi-Fi
- Swimmingpool
- Trädgård
- Terrass
- Gym
- Restauranger
- Bar

Hitta hit

Från hotellet tar det runt 15 minuter att köra till Madeiras internationella flygplats.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor