Färgstark oas i Paris - avbokningsbar

Hotel Relais Saint Sulpice, Paris, Frankrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Paris

Jardin du Luxembourg

Superior-rum

Superior-rum

Pont Saint-Michel

Fontaine Medicis, Jardin du Luxembourg

Île Saint-Louis

Deluxerum

Deluxerum

Place de la Concorde

Pont-Neuf

Fontaine Saint-Michel

Classic-rum

Charmig elegans mitt i Paris historiska hjärta, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 0% ?

Anrik glamour på hotell i Paris, inklusive frukost och extra förmåner vid längre vistelser. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Bo flott på ett hotell med lång historia: Hotel Relais Saint Sulpice ligger undangömt i en 1700-talsbyggnad som vid första anblick mer liknar ett aristokratiskt bostadshus än ett hotell. Kliv in genom den anspråkslösa dörren och möts av en exklusiv, men ändå bohemisk atmosfär, där mörkröda väggar möter ståtliga mahognybokhyllor och ett svartlackerat 1930-talsskrivbord som får agera reception. 

  • Gör som 60-talets författare och filosofer: Paris härliga atmosfär upplevs kanske bäst sittandes på ett café med en kopp kaffe eller ett glas vin i handen. Bara några minuter från hotellet hittar du de anrika vattenhålen Les Deux Magots och Café de Flore som var mötesplatser för författare, filosofer och konstnärer på 1960-talet. Hotellets personal ger gärna rekommendationer på restauranger och barer i Saint Germain och övriga Paris.

  • Första parkett till stadens sevärdheter: För den som gillar kultur, konst och historia är Hotel Relais Saint Sulpice det utmärkta valet. Med sitt centrala läge har du storstadens många sevärdheter nära till hands. I området ligger museum, kyrkor och katedraler som alla är värda ett besök. Du har även gångavstånd till Luxembourg Gardens, den välkända bron Pont Neuf och shoppingcentret Les Halles.

Faciliteter

- Bar
- Bastu
- Dygnetruntöppen reception

Hitta hit

Hotellet ligger cirka en timmes bilresa från flygplatsen Le Bourget. Med allmänna färdmedel tar resan drygt en timme.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
3 Rue Garancière, 75006 Paris, Frankrike
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor