Femstjärnig spavistelse vid floden i Florens - avbokningsbar

Hotel River & Spa, Florens, Toscana, Italien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Superior-rum

Superior-rum

Belvedere-fortet

Florens

Florens

Ponte Vecchio

Femstjärnigt hotell med spa, ett stenkast från Florens kulturskatter, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 42% ?

Modernt spahotell vid Arno-floden, nära Florens historiska centrum, inklusive frukost och fler förmåner. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Blicka ut över floden: Femstjärniga Hotel River & Spa utstrålar modern minimalism med en romantisk charm. Från hotellets terrass kan du njuta av den natursköna utsikten över Arno-floden, medan du sippar på en drink eller bara tar in vistelsens många intryck och upplevelser.

  • Avkopplande avbrott: När dina fötter börjar ömma efter en lång dag fylld av sightseeing är det god tid för en avkopplande paus i hotellets spa. Boka in en välgörande behandling och svettas ut vardagsstressen i fitnessavdelningen eller bastun.

  • Toskanska smaker: Varje morgon vaknar du upp till en rejäl frukostbuffé och i restaurangen kan du njuta av sofistikerade och moderna variationer av toskanska rätter. Passa även på att ta en drink i baren eller på terrassen.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Terrass
- Spa och wellness
- Fitnessfaciliteter
- Rumsservice
- Dygnetruntöppen reception
- Concierge
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering (mot en avgift)

Hitta hit

Flygplatsen Florens Peretola ligger drygt 40-minuters bilresa från hotellet.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Lungarno della Zecca Vecchia, 18, 50122 Florens, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor