Romantiskt boutiquehotell i Paris - avbokningsbar

Hotel Romance Malesherbes, Paris, Frankrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Superior Musset-rum

Montmartre, Paris

Superior Musset-rum

Parc Monceau, Paris

Baudelaire-rum

Baudelaire-rum

Montmartre, Paris

Charmigt boutiquehotell i ett av Paris mest exklusiva områden, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 41% ?

Romantiskt boende på elegant boutiquehotell nära metro, restauranger och sevärdheter, inklusive frukost och sen utcheckning. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.


  • Romantik i centrum: Efter långa promenader längs floden Seine och en middag på tu man hand passar det perfekt att komma tillbaka till Hotel Romance Malesherbes. Hotellet är inhyst i en traditionell parisisk byggnad från 1800-talet och innanför dörrarna välkomnas du av ljusa pastellfärger som ger ett lugnt och harmoniskt intryck.

  • Fransk finess i väggarna: Rummen är individuellt inredda i en smakfull fransk stil med mönstrade tapeter, trämöbler, en dubbelsäng och många originaldetaljer, som de charmiga fönstren med spröjs. I det kaklade badrummet hittar du lyxiga toalettartiklar från det franska märket Gemology.

  • Börja dagen med en rykande café au lait: Frukosten serveras i hotellets mysiga välvda källare. Här kan du hugga in på frasiga baguetter och croissanter medan du klurar på dagens agenda. Hotellet ligger i 17:e arrondissementet och är en perfekt utgångspunkt för både shopping- och kulturälskare.

Faciliteter

- Frukostmatsal
- Wi-Fi

Hitta hit

Charles de Gaulle når du på ungefär en timme med kollektivtrafiken.

Bra att vetaInresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

129 Rue Cardinet, 75017 Paris, Frankrike
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor