Boutiquehotell med wellnessfokus i Prag

Hotel Royal Prague, Prag, Tjeckien

Prag

Executive-rum

Executive-rum

Executive-rum

Prag

Prag

Prag

Prag

Boutiquehotell med wellnessavdelning i Prags moderna affärsdistrikt

  • Utforska spirornas stad: Denna tjeckiska pärla ligger nära Prags centrum och är den perfekta basen för att utforska staden. Du bor nära Vltava-floden och checkar in i bekväma rum, alla unikt utformade. Samtliga bjuder på elegans och är dekorerade med jordnära, minimalistiska vibbar.

  • Rå om dig själv på semestern: I hotellets rofyllda wellnessavdelning finns en bastu, ångbastu med aromaterapi, ett rum för avslappning samt ett gym. Här erbjuds även ett noga utvalt utbud av avancerade ansikts- och kroppsbehandlingar, manikyr och pedikyr samt välgörande massage.

  • Ät och drick gott: Hotellet serverar frukost och i den eleganta lobbyn finns även en inbjudande bar med avspänd och diskret stämning. Här erbjuds ett stort urval av bland annat medelhavsviner, öl, cocktails, whisky samt alkoholfria alternativ.

Faciliteter

- Spa
- Wi-Fi
- Bar

Hitta hit

Närmsta flygplats är Prag-Václav Havel, dit det tar drygt en halvtimme med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor