Moderna lägenheter vid havet på Mallorca - avbokningsbar

Hotel Son Caliu Spa Oasis, Calvia, Mallorca, Spanien

Upp till -64% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

One Bedroom-lägenhet

Palma Nova

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

Palma Nova

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

Palma Nova

Chica lägenheter med havsutsikt på Mallorca

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 64% ?

Stilfulla lägenheter med vackert strandläge i pittoreska Palmanova. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Lägenhet med havsvyer: Från din lägenhet med ett sovrum på Son Caliu Beach Apartments har du en spektakulär havsutsikt att beundra. Njut av en solfylld vistelse med modern inredning och en varm atmosfär.

  • Förstklassiga faciliteter: Förutom snygg inredning har din lägenhet fantastiska faciliteter som inkluderar ett badrum med dusch, en matplats, ett integrerat kök med spis, kylskåp och mikrovågsugn samt en sittgrupp med bäddsoffa och plattskärms-TV. En privat möblerad terrass är grädden på moset.

  • Superläge vid stranden: Ditt boende har ett fantastiskt läge bara en kort promenad från centrala sevärdheter i Palma Nova, men ligger samtidigt i ett lugnt område bortom turistmyllret. Du har också Son Caliu-stranden utanför dörren om du vill hänga på sandstranden och ta ett svalkande dopp i saltvattnet.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Privat terrass
- Kök
- Luftkonditionering
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering (mot en avgift)

Hitta hit

Flygplatsen Palma de Mallorca ligger 25 kilometer från hotellet, vilket tar ungefär 25-30 minuter med taxi eller hyrbil. Du kan även ta buss vilket istället tar en timme och 10 minuter.

Bra att veta

Vänligen notera att den ungefärliga ankomsttiden måste kommuniceras i förhand genom att mejla reservas@soncaliu.com. Vid ankomst är incheckning i Hotel Son Caliu Spa Oasis reception, en två minuters promenad från lägenheterna. Hotellet är för tillfället stängt men receptionen är öppen.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Avda. Son Caliu, 8, 07181 Palmanova, Spanien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor