Tjusigt femstjärnigt hotell i centrala London - avbokningsbar

Hyatt Regency London - The Churchill, London, England

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Regency Executive-svit

Regency Executive-svit

Regent Street

Regency Executive-svit

Regency Executive-svit

Prestigefyllt femstjärnigt boende i London, nära Bond Street och Hyde Park, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 38% ?

Ett vackert femstjärnigt hotell i hjärtat av Londons West End, inkl. frukost

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Femstjärnig miljö: Hyatt Regency London - The Churchill erbjuder en bit traditionell engelsk elegans och överflöd i hjärtat av Londons West End. Inom gångavstånd hittar du stadens främsta attraktioner och de mest livliga stadsdelarna. Atmosfären på detta femstjärniga boende osar traditionell och brittisk lyx med en inredning som består av mahognydetaljer, oljemålningar och påkostade sammetmöbler.

  • Glamorös restaurang: Churchill är ett riktigt matparadis med två restauranger med läckra menyer. The Churchill Bar & Terrace är inspirerad av Winston Churchill och är den perfekta platsen för eleganta cocktails i en ultraglamorös miljö, medan The Montagu är en klassisk och livlig restaurang som serverar läckra och säsongsbetonade brittiska läckerheter till frukost och lunch.

  • Lyxiga rum och sviter: Rummen och sviterna är rymliga och elegant designade med en queen- eller king size-säng och plyschmöbler som garanterar en god natts sömn. Välj ett rum med utsikt och få stora fönster med utsikt över Portman Square eller slå på stort med en vistelse i en Regency Executive-svit.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Terrass med sittplatser
- Fitnesscenter
- Concierge
- Tvättservice
- Roomservice (mot en avgift)
- Wi-Fi

Hitta hit

Churchill ligger en kort promenad från tunnelbanestationerna Marble Arch och Bond Street, som ligger en halvtimme eller mindre från de stora transportförbindelserna King's Cross, Euston och Paddington.

Bra att vetaPå grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
30 Portman Square, Westminster, London, W1H 7BH, England

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor