Inntel Hotels Den Haag Marina Beach, Scheveningen, Haag, Nederländerna

Helt nytt designerhotell på stranden i Haag

Scheveningen
XL-rum med havsutsikt
XL-rum med havsutsikt

Splitternytt designerhotell vid den nederländska kusten, inkl. frukost, välkomstdrink m.m.

Hotellbeskrivning

Plats

Vistelse med stil vid den nederländska kusten på ett helt nytt hotell, inklusive frukost, välkomstdrink, havsutsikt och mer

  • Spektakulär havsutsikt: Du kan njuta av den förtrollande panoramautsikten över den nederländska kusten från din egen bekväma king size-säng. Med elegant design inifrån och ut (hotellets arkitektur och design är baserad på siluetten av en segelbåt) kombinerar ditt havsutsiktsrum en färgstark palett med omgivningarna i Noordelijk Havenhoofd.

  • Återhämtning till max: När du inte njuter av utsikten eller besöker Haags sevärdheter väntar det spektakulära Spa Flow-hälsocentret på översta våningen. Ta ett dopp i infinitypoolen, njut av utsikten från bastun med panoramautsikt, varva ner i det turkiska ångbadet eller bege dig ut på uteserveringen för lite frisk luft. Du hittar också ett fitnesscenter och en lång lista skönhets- och massagebehandlingar (mot en avgift).

  • Utsökta smaker: Starta dagen med färskpressad apelsinjuice, bakade frallor och mer, allt med utsikt över den nederländska kusten. Till lunch hittar du smörgåsar, sallader och sedan hembakade kakor, och när natten faller på kan du njuta av ett glas vin med en à la carte-middag medan du tittar på solnedgången över vattnet och Haags skyline.

Faciliteter

- Wellnesscenter med bastu, turkiskt bad och behandlingsrum
- Fitnesscenter
- Pool
- Terrass med panoramautsikt
- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi
- Parkering
- Icke-husdjursvänligt

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 10 minuters promenad från spårvagnshållplatsen Haag, Vuurbaakstraat. Härifrån tar du dig till Haags centralstation på mindre än 30 minuter. Med bil är det cirka 75 kilometer från Utrecht, cirka 65 kilometer från Amsterdam och cirka 185 kilometer från Bryssel. Om du reser till hotellet med kollektivtrafik tar det dig ungefär en timme och 30 minuter från Utrecht och Amsterdam och cirka tre timmar från Bryssel.

Bra att veta


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

Nyöppnat sen mars 2021 ligger Inntel Hotels Den Haag Marina Beach alldeles vid Scheveninges pir med en glittrande kuliss av havet som sträcker sig mot horisonten. Här erbjuds en perfekt lugn plats för avkoppling och återhämtning men trots det är du nära Scheveningens centrum och Haag. Detta är helt enkelt det bästa av två nederländska världar. 

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer