Trendigt designhotell vid Pantheon i Rom - avbokningsbar

iRooms Pantheon & Navona, Rom, Italien

Upp till -55% Idag

Gratis förmåner Gratis förmåner

Gratis förmåner – endast under en begränsad tid!

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Design-rum

Design-rum

Pantheon, Rom

Jacuzzi-rum

Jacuzzi-rum

Jacuzzi-rum

Piazza Navona, Rom

Rom

Prisbelönt designhotell med individuellt inredda rum i Rom, inkl. frukost – förmånsspecial

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 55% ?

Kostnadsfria förmåner: En flaska vin på rummet per vistelse, under begränsad tid. Bo på ett modernt designhotell nära flera av Roms berömda sevärdheter, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Upplev ett annorlunda och toppmodernt boende: Hotellet har verkligen det där lilla extra. Trendfaktorn är hög och rummen har inretts med iögonfallande detaljer. I rummen styr du exempelvis den toppmoderna belysningen med hjälp av rummets iPad och i vissa av rummen hittar du en exklusiv jacuzzi.

  • Smaka på det världsberömda köket: Eftersom du bor centralt hittar du lätt restauranger med rätter från både det italienska och det internationella köket. I området finns även mysiga barer där du kan slå dig ner för en drink eller en stark kopp espresso.

  • Bo i ett av stadens charmigaste områden: Ha kameran redo när du strosar runt på stadens gator som vimlar av piazzor. I denna perfekta weekendstad förflyttas du till Romartiden. Njut av mängder av pasta, smutta på goda viner och förnya garderoben med trendig shopping.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Rumsservice
- Smart-TV med Netflix
- Wellnessfaciliteter

Hitta hit


Flygplatsen Rom-Fiumicino ligger ungefär 30 minuter bort med bil.

Bra att veta

Vänligen notera att receptionen är tillgänglig från 08.00-22.00. Gäster som anländer efter 22.00 måste kontakta hotellet 48 timmar innan ankomst. För incheckning efter 22.00 tillkommer en extra avgift på 20 EUR som betalas direkt till hotellet.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. 

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Piazza del Gesù, 47, 00186 Rom, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor