Is Benas Country Lodge

Sardinien, Italien

Lugnt och bekvämt fyrstjärnigt hotell med egen vinodling på den sardinska landsbygden, inklusive frukost och valbar femrätters tasting-middag

Fyrstjärniga TripAdvisor Certificate of Excellence-vinnaren Is Benas Lodge är ett charmigt hotell vackert beläget på den sardinska landsbygden, långt ifrån storstadsstress. Lyssna på fåglarna kvittra på morgonen, lapa den italienska solen vid poolen och låt dagen passera med ett parti bocce – den lokala versionen av boule.

Servicen på hotellet är varm och maten på hotellets restaurang är ett måste för den som vill ta sina smaklökar på en resa genom det sardinska köket. Här serveras en avsmakningsmeny som skiftar beroende på säsong och som tillagas av närproducerade ingredienser – mycket av frukten, grönsakerna och kryddorna kommer från hotellets egen trädgård. Piffa till matupplevelsen med en flaska vin från någon av Sardiniens många vingårdar eller hotellets egen vinodling och njut av att ni är på semester.

Vill du upptäcka mer av ön tar du dig smidigt runt med hyrbil till Sardiniens härligt vita stränder, mysiga byar och många vingårdar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor