Strandnära hotell på Kreta - avbokningsbar

Kalyves Beach Hotel, Kalyves, Kreta, Grekland

Upp till -64% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Dubbelrum med sido havsutsikt

Dubbelrum med sido havsutsikt

Dubbelrum med sido havsutsikt

Kalyves

Femstjärnigt hotell vid floden Xydas på Kretas norra kust, med all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 64% ?

Familjevänligt strandhotell vid floden Xydas i Kalyves på Kreta, med all-inclusive. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Bo med stranden utanför dörren: Kalyves Beach Hotel är beläget i den charmiga byn Kalyves, strax utanför Chania på Kretas norra kust. Hotellet ligger precis vid havet, och är en perfekt utgångspunkt för att utforska öns unika blandning av kultur, strandliv och historiska sevärdheter.

  • Ta del av hotellets aktivitetsutbud: På anläggningen finns bland annat inomhus- och utomhuspool, ett mindre spa, ett gym samt bordtennis- och biljardbord. Som gäst på Kalyves Beach har du även tillgång till barnklubben som erbjuder massor av roliga aktiviteter för de minsta.

  • Frossa i medelhavsmat: Hotellets bufférestaurang serverar en blandning av aptitretande grekiska och internationella smaker som avnjuts med underbara vyer över havet och den närliggande floden. À la carte-restaurangen erbjuder välsmakande medelhavsrätter i en avkopplande miljö, med utsikt mot poolen och havet.

Faciliteter

- Pooler
- Restaurang
- Spa
- Gym
- Aktiviteter

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 30 minuters bilresa från Chania International Airport.

Bra att veta

Hotellets restauranger har en klädkod som innebär att män måste långbyxor vid middagen.På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Kalyves Apokoronou, Kalives 730 03, Grekland
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor