Karibisk semesterdröm för golfare

Eden Roc Cap Cana, Punta Cana, Dominikanska Republiken

Luxury Pool Juniorsvit

Luxury Pool Juniorsvit

Luxury Pool Juniorsvit

Luxury Pool Juniorsvit

Luxury Pool One Bedroom-svit

Luxury Pool One Bedroom-svit

Luxury Pool One Bedroom-svit

En lyxig vistelse i en exklusiv, femstjärnig karibisk resort, inklusive frukost, en trerättersmiddag, golfrundor och välkomstdrink och mer

Drömmer du om att semestra på 12 000 hektar paradis så har du kommit rätt. Eden Roc at Cap Cana är något utöver det vanliga med sin egen småbåtshamn och två golfbanor som designats av den professionella golfaren Jack Nicklaus. Du är omgiven av tropisk skog, orörda stränder, höga klippor och Karibiens avkopplande charm som är ständigt närvarande. Du får även tillgång till den privata strandklubben Caletón där en strandbutler, tropisk bar och en palmtät vit paradisstrand väntar. Låt drömsemestern börja.

Lyckas du slita dig från den nästan overkliga miljön kanske du slår dig ner på en av hotellets gourmetrestauranger, som leds av den passionerade Gianluca Re Fraschini. På La Palapa kan du njuta av en god Frutti Di Mare precis intill stranden och på Riva Bar serveras dina drinkar i en glamourös vintagemiljö, inspirerad av 1960-talets Monte Carlo. Det säger nästan sig självt att du även hittar ett spa på hotellet, där du utöver att njuta i bastun eller hamam-badet, kan unna dig själv en lyxig behandling i en cabana på stranden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor