Konstnärshotell med prisad restaurang i Prag

Le Palais Art Hotel Prague, Prag, Tjeckien

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Femstjärnigt boende på konstnärligt palatshotell i hjärtat av Prag, inklusive frukost och spaförmåner

Sagolika Prag med sina spiror och torn är som gjort för en romantisk semester med långa promenader längs floden Moldau och i den mysiga gamla stan där historien sitter i kullerstensgatorna. Vad passar bättre än att checka in på ett hotell som ursprungligen var ett palats och stoltserar med fantastiskt välbevarad belle époque-arkitektur och en raffinerad konstnärlig atmosfär?

Femstjärniga Le Palais Art Hotel har genomgått en omfattande renovering under den italienska ägarens ledning och erbjuder eleganta rum inredda i varma färger, en restaurang som utlovar en kulinarisk gourmetupplevelse och ett wellnesscenter med spa och modernt gym. Den konstnärliga andan är påtaglig i hotellets allmänna utrymmen där det hänger konstverk av bland andra Le Corbusier och Ludēk Marold.

När du återvänder till hotellet efter en lång dag av sightseeing kan du sparka av dig skorna och koppla av med en drink framför brasan i det mysiga biblioteket som för tankarna till svunna tiders elegans. Eller så styr du stegen till det toppmoderna spaet för en romantisk parmassage eller en lyxig hamam-ritual. Le Palais Art Hotel har fått flera utmärkelser och har belönats med TripAdvisor Travellers’ Choice Award i kategorin ”Luxury Romantic” fyra år i rad.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor