Hyllat designhotell i Småland - avbokningsbar

Kosta Boda Art Hotel, Kosta, Småland

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Art-rum

Art-rum

Art-rum

Konstnärligt hotell med elegant spa och restaurang, inkl. frukost, trerätters m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 28% ?

Konstnärligt designhotell i Kosta, med elegant spa och trendig restaurang, inklusive frukost, trerätters och spaentré. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Bo som i en konstutställning: Kosta Boda Art Hotel, en praktfull designpärla i lugna Kosta, ärar stadens välkända glasblåseri med färgglada installationer utplacerade på hotellet. Det här unika designhotellet är skapat och inrett av sju olika framstående formgivare och glaskonstnärer där allt konstglas är till salu.

  • En drinkupplevelse med det lilla extra i Glasbaren: Här har Kosta Bodas formgivare Kjell Engman skapat en miljö med glasfiskar som simmar i vatten, bordslampor designade som stora flaskor och glasstalaktiter som hänger från taket. Här kan du ta en drink i ett av Orrefors vackra kristallglas.

  • Ett spa i kreativaste anda: Hotellets designers nöjde sig inte med att ha de kanske mest konstnärligt designade rummen i Sverige, de har dessutom förvandlat spaet till ett kreativt utrymme fyllt av blå mosaik, elegant ljussättning och en undervattensutställning av glaskonstverk på botten av inomhuspoolen. Det finns även en bastu, ett ångrum, ett gym och en behandlingsmeny.

Faciliteter

- Spa
- Inomhuspool
- Gym
- Tre restauranger
- Två barer
- Souvenirbutik
- Dygnetruntöppen reception
- Hiss
- Rumsservice
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering 

Hitta hit

Lessebo tågstation ligger cirka en kvarts bilfärd från hotellet. Kalmar och Växjö flygplats är de närmaste flygplatserna, cirka en timmes färd bort.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.
Kosta Boda Art Hotel, Stora vägen 75, 360 52 Kosta, Sverige
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor