Hyllat designhotell i Småland

Kosta Boda Art Hotel, Kosta, Småland

Art-rum

Art-rum

Konstnärligt designhotell i Kosta, med elegant spa och trendig restaurang

  • Bo som i en konstutställning: Kosta Boda Art Hotel, en praktfull designpärla i lugna Kosta, ärar stadens välkända glasblåseri med färgglada installationer utplacerade på hotellet. Det här unika designhotellet är skapat och inrett av sju olika framstående formgivare och glaskonstnärer där allt konstglas är till salu.

  • En drinkupplevelse med det lilla extra i Glasbaren: Här har Kosta Bodas formgivare Kjell Engman skapat en miljö med glasfiskar som simmar i vatten, bordslampor designade som stora flaskor och glasstalaktiter som hänger från taket. Här kan du ta en drink i ett av Orrefors vackra kristallglas.

  • Ett spa i kreativaste anda: Hotellets designers nöjde sig inte med att ha de mest konstnärliga rummen på flera mils avstånd utan har dessutom förvandlat spaet till ett kreativt utrymme fyllt av blå mosaik, elegant ljussättning och en undervattensutställning av glaskonstverk på botten av inomhuspoolen. Det finns även en bastu, ett ångrum, ett gym och en behandlingsmeny.

Faciliteter

- Spa
- Gym
- Tre restauranger
- Två barer
- Rumsservice

Hitta hit

Lessebo tågstation ligger cirka en kvarts bilfärd från hotellet. Kalmar- och Växjö-flygplats är de närmaste, cirka en timmes färd bort.

Bra att veta

Barn under 15 år är tillåtna i spaet i vuxet sällskap mellan 09.00-13.00 varje dag.
Vänligen kontakta restaurangen innan ankomst för bokning av middag, antingen via telefon: 0478-34840 eller mejl: hovmastare@kostabodaarthotel.se.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor