Kroatiskt boutiquehotell för vinälskare

Vinotel Gospoja, Vrbnik, Kroatien

Vrbnik

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Standard Sea Side-rum

Standard Sea Side-rum

Krk

Vrbnik

Krk

Krk

Vinhotell med utsikt över klippor och hav, inklusive frukost eller halvpension, samt vinprovning,en liten flaska vin och wellnesskupong

Kliv in i vinets värld på det familjeägda boutiquehotellet Vinotel Gospoja, där druvorna inte bara återfinns på menyerna, utan även i designinspirationen. Rummen är kreativt och modernt dekorerade med vitt eller rött vin som inspiration. När du lägger dig på kvällarna är druvorna det sista du ser – i form av taktapeten.

Den äkta varan kan du förstås prova här på hotellet. Boka in en vinprovning och smaka på kroatiska viner och lokala produkter från staden, som bland annat parmaskinka och fårost i olivolja. Mums! Runda sedan av med en festmåltid på någon av Vinotel Gospojas restauranger. Här finns en restaurang som serverar regionala rätter, samt en pizzeria och en traditionell taverna.

Mer vin finns på spa- och wellnessavdelningen, där man kan prova på vinoterapi. Har du fått för mycket av det goda kan du istället basta, doppa dig i poolen, träna och få en massage eller ansiktsbehandling. Efter att ha tillbringat ett par timmar på spaet kan du strosa iväg längs staden Vrbniks soldränkta kalkstenshus, mot havet och klipporna.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor