Mysig herrgårdsvistelse vid Mälaren - avbokningsbar

Krusenberg Herrgård, Uppsala

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Classic Queen-rum

Uppsala

Uppsala

Uppsala

Boende på herrgårdshotell från 1600-talet utanför Uppsala, inkl. frukost, trerätters och bubbel

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 24% ?

Unikt herrgårdshotell med spa, restaurang och naturskönt läge vid Mälaren, inklusive frukost, trerättersmiddag och mousserande vin. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Ett rofyllt spa med exklusiva behandlingar: I hotellets rofyllda spa kan du koppla av med allt från djupgående och välgörande massager till exklusiva behandlingar för ansikte, kropp och fötter. Dessutom har hotellet en vacker bastu med utsikt över vattnet.

  • Gott och närodlat i restaurangen: Hotellets restaurang serverar en meny med fokus på småskaligt och närproducerat. Ingredienserna köps in från lokala bönder i den mån det är möjligt och på tallriken finner du rika, nordiska smaker.

  • Unik herrgårdsmiljö med gamla anor: Krusenberg Herrgård har anor från 1600-talet och byggdes klart år 1802. Hotellet är idylliskt beläget vid Mälarens strand, i slutet av en lång allé, omgivet av en stor, lummig park. Då vädret tillåter kan du även låna hotellets boulebana och spela ett parti i de natursköna omgivningarna.

Faciliteter

- Park
- Spa
- Gym med bastu (elaggregat)
- Boulebana
- Restaurang
- Vedeldad bastu (mot en extra kostnad)
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet är beläget mitt emellan Stockholm och Uppsala. Till Uppsala station är det en halvtimmes bilfärd eller en timmes resa med lokaltrafiken. Stockholm nås på under en timme med bil. Arlanda flygplats når du också på en halvtimme med bil eller en timme med kollektiva färdmedel.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.
Krusenberg 436, 755 98 Uppsala
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor