Mysigt kurortshotell i Falköping - avbokningsbar

Kurorten Mösseberg, Falköping, Västergötland

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Dubbelrum i huvudbyggnaden

Dubbelrum i huvudbyggnaden

Njut av natur, god mat och spa på anrikt hotell i Falköping, inkl. halvpension & daglig spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 39% ?

Elegant och historiskt kurortshotell med anor från 1800-talet och med mysig spaavdelning, inklusive frukost, middag och daglig spaentré. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Checka in på historisk mark: Hit har celebriteter, kungligheter och kända författare kommit för att njuta av natur och avkopplande bad i över ett sekel. Nu är det din tur att leva livet i morgonrocken och fly vardagen.

  • En lång badtradition: Relaxområdena erbjuder bland annat en varmvattenbassäng samt en rad välgörande behandlingar. Här kan du till exempel njuta av aromaterapi och massage med varma stenar, två favoriter bland besökarna.

  • Fokus på ekologiska smaker: Frukost och lunch serveras i den anrika restaurangen, men du kan även slå dig ner med en kopp kaffe framför brasan. Köksmästarna på Arvids Restaurang & Bar skapar sina maträtter med inspiration från jordbrukslandskapet runt Falbygden.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Spa
- Inomhuspool
- Restaurang
- Bar
- Terrass
- Gym
- Trädgård
- Utomhusbad
- Rumsservice
- Dygnetruntöppen reception
- Husdjursvänligt
- Parkering

Hitta hit


Hotellet ligger en kilometer från Falköpings centralstation. Närmsta busshållplats ligger 300 meter bort varifrån lokalbussarna går.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.
Mössebergsparken 521 32 Falköping
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor