Wellnesshotell i franska alperna

La Croix de Savoie & Spa, Les Carroz d’Araches, Frankrike

Les Carroz

Superior Dubbelrum

Premium Dubbelrum

Premium Dubbelrum

Premium Dubbelrum

Premium Dubbelrum

Premium Dubbelrum

Exempel på badrum

Grand Massif

Mont Blanc

Grand Massif

Morzine

Grand Massif

Samoëns

Grand Massif

Haute Savoie

Bo på modernt och ekovänligt hotell med Guide Michelin-restaurang och spa i skidorten Les Carroz d’Araches

  • Bli hänförd av vackra Savoie: De franska alperna är en fröjd för ögat, oavsett när på året du väljer att åka. Les Carroz d’Araches är ett perfekt resmål för den som söker en aktiv semester med enastående vyer och frisk alpluft. I området finns bland annat över 600 kilometer vandringsled att insupa landskapet på.

  • Gastronomi av högsta klass: Hotellets gourmetrestaurang kan skryta med omnämnande i bland andra Guide Michelin och Tables Distinguées Logis. Här lagas fransk haute cuisine med moderna såväl som exotiska influenser och avnjuts tillsammans med något från hotellets 700 titlar långa vinlista.

  • Harmoni på hotellets spa: På Mountain SPA & Wellness har du möjlighet att nyttja bastu, hamam, relaxavdelning och ett mysigt terum. Passa även på att boka in en skön massage eller varför inte lyxa till det med en skönhetsbehandling? Bättre sätt att varva ner på efter en aktiv dag i bergen finns inte.

Faciliteter

- Gourmetrestaurang
- Bar
- Spa
- Rumsservice
- Parkering

Hitta hit

La Croix de Savoie & Spa ligger i skidorten Les Carroz d’Araches i det franska skidområdet Le Grand Massif. Till Genèves flygplats tar det ungefär en timme med bil beroende på väderlek och trafik.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor