Snyggt boutiquehotell i hjärtat av London - avbokningsbar

Langham Court Hotel, London, England

Upp till -55% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Superior-rum

London

Kings Cross

Executive-rum

British Library

Leicester Square

Stilfullt boutiquehotell nära shopping och nöjesliv i Londons West End, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 55% ?

Bo på bekvämt hotell med bar och restaurang och ett av Londons bästa lägen, inklusive frukost eller halvpension. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Bästa läget i London: Med Tottenham Court Road och Oxford Circus runt hörnet har du ett av de bästa lägena i världsmetropolen. Shoppa på välkända Oxford Street, satsa på en helkväll på restauranger och barer i Soho eller promenera till Leicester Square och köp biljetter till någon av de klassiska musikalerna i West End.

  • Ät gott i restaurangen: Börja dagen med en klassisk engelsk frukost i hotellets eleganta Langham Brasserie. Här serveras även lunch och middag då du kan välja på internationella klassiker med tonvikt på det franska köket eller spanska tapasrätter.

  • Drick te som engelsmännen: I hotellets eleganta Foley’s bar kan du slå dig ned och vila fötterna efter en lång dag på Londons gator. I baren beställer du öl, vin eller en cocktail samt enklare rätter. Här kan du även testa den engelska klassikern Afternoon Tea.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Rumsservice

Hitta hit

Med tunnelbanan till flygplatsen Heathrow tar det cirka 40 minuter.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
31-35 Langham St, Fitzrovia, London W1W 6BU, England

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor