Femstjärnigt boende nära Tower Bridge - avbokningsbar

Leonardo Royal Hotel London Tower Bridge, London, England

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Superior-rum med två Queen-sängar

London

Executive King-rum

London

Superior King-rum

London

Femstjärnigt London-hotell med perfekt läge vid Themsen, inkl. engelsk frukost som tillval

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 20% ?

Bo på ett centralt hotell nära ikoniska Tower Bridge och Themsen, inklusive engelsk frukost som tillval. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Prova på mat från hela världen: På närliggande Borough Market kan du testa mat från alla världens hörn. På hotellet serverar The Tower Grill moderna grillrätter och smaskiga internationella alternativ. Här finns även en bar där du kan dricka cocktails, äta snacks och prova afternoon tea.

  • Pyssla om trötta sightseeing-fötter: På hotellets hälsocenter kan du skämma bort dig själv med en rad olika behandlingar. Här kan du även unna dig egentid i bastun eller ångbastun och simma några längder i poolen.

  • Londonweekend med lyxig stämning: Hotellets eleganta färgskala med tova toner och en vacker palett andas harmoni och elegans. Inredningen är stilfull och traditionell och utgör en bekväm bas för din vistelse.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Husdjur är ej tillåtna
- Parkering ej tillgängligt
- Restaurang
- Bar
- Spa
- Pool och bastu

Hitta hit


Du bor precis intill Tower Hill varifrån du enkelt kan ta tunnelbanan till Londons alla sevärdheter. De flesta av stadens flygplatser når du på drygt en timme med kollektivtrafiken.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
45 Prescot Street, London E1 8GP, England
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor