Havsnära all inclusive-vistelse på Rhodos - avbokningsbar

Lindos Breeze Beach Hotel, Lindos, Rhodos

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxe Family-rum med trädgårds- eller poolutsikt

Deluxerum med trädgårds- eller poolutsikt

Deluxe Triple-rum med trädgårds- eller poolutsikt

Elegant hotell ett stenkast från stranden, med flera pooler, spa och havsutsikt, med all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 43% ?

Femstjärnig all inclusive-vistelse nära till sandstranden i den lilla semesterorten Kiotari, samt en rad sköna faciliteter såsom pool, spa, barer och restauranger. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Lyxig vila för kropp och sinne: Släpp vardag och måsten för här finns det mesta för ditt välbefinnande. På det välutrustade spaet kan du njuta av hälsosam avkoppling för kropp och själ. Unna dig en skön massage, koppla av i bastun, skäm bort dig själv med en skönhetsbehandling eller ta en simtur i inomhuspoolen.

  • Smaker från världens alla hörn: På hotellet finns flera restauranger där du kan njuta av luncher och middagar med smaker från Medelhavet, Asien och Latinamerika. Njut av en rad läckerheter på Belvedere Main Restaurant eller ät direkt på stranden medan du blickar ut över det turkosblå havet.

  • En semester fylld av upplevelser: På hotellet är utbudet av aktiviteter stort så här kommer varken barn eller vuxna att känna sig uttråkade. Tillbringa dagarna på sandstranden eller välj att koppla av vid någon av hotellets pooler. Här kan du som gillar att röra på dig ta en runda på tennisbanan, träna en stund på gymmet eller hyra en cykel för att utforska ön på två hjul.

Faciliteter

- Restauranger
- Barer
- Bastu
- Hammam
- Inomhuspool
- Jacuzzi
- Fitnesscenter
- Tre utomhuspooler
- Biograf
- Nattklubb
- Sportbanor
- Wi-Fi

Hitta hit

Lindos Breeze Beach Hotel ligger cirka fyrtio minuter med bil från Rhodos internationella flygplats.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Paralía Kiotaríou 1, Lindos 85109, Rhodos, Grekland
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor