Modern vistelse vid floden i Berlin - avbokningsbar

Living Hotel Großer Kurfürst, Berlin, Tyskland

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Business-rum

Business-rum

Superior-rum

Superior-rum

Elegant och modernt hotell i ett av Berlins mest populära områden, inkl. frukost som tillval

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 37% ?

Boende på ett klassiskt hotell med närhet till Berlins trendigaste områden, inklusive frukost som tillval. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Läget är allt: Det här fyrstjärniga hotellet ligger precis vid floden Spree i en av de livligaste och mest populära delarna av Berlin. Förutom lyxen med att ha vattnet utanför dörren hamnar du mitt i smeten på bara några minuter. Berlin är lika spännande 365 dagar om året – det är omöjligt att bli uttråkad här.

  • Starta kvällen på hotellet: Inled kvällen med hantverkscocktails i baren innan du går ut och äter middag. Restaurang Cana satsar på internationellt med en arabisk- och orientinspirerad meny. Här kan du runda av dagen med mezes och grillat.

  • Känn stadspulsen: Du har Berlins knutpunkter och de trendigaste områdena i närheten, från restaurangerna och gallerierna kring Hackescher Höfe till nattklubbarna på Oranienburger Strasse. Efter en dags (eller natts) nöjen i Berlin är hotellet en bekväm oas att landa på. Det finns en spa-avdelning med bastu och ångbad att återhämta sig i.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Terrass
- Spa med bastur
- Gym

Hitta hit

Det tar ungefär 30-40 minuter till Berlins båda flygplatser Tegel och Schönefeld med bil eller kollektivtrafik.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Neue Rossstr. 11-12, Mitte, 10179 Berlin, Tyskland
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor