Boende med panoramavy på Amalfikusten - avbokningsbar

Lloyd’s Baia Hotel, Salerno, Italien

Upp till -51% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Standard-rum med utsikt över bukten

Standard-rum med utsikt över bukten

Vietri sul Mare

Standard-rum med utsikt över bukten

Vietri sul Mare

Amalfi

Elegant hotell på Amalfikusten med gourmetrestaurang, inkl. frukost, välkomstdrink, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 51% ?

Boende på vackert fyrstjärnigt hotell med gourmetrestaurang och oslagbar utsikt på Amalfikusten, inklusive frukost, välkomstdrink och mer. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • En populär pärla på Amalfikusten: Hotellet har varit ett populärt tillhåll för celebriteter sedan 1955 och byggnadens tidlösa charm har även inspirerat konstnärer, poeter och författare. Nu är det din tur att hitta lugnet på denna vackra plats.

  • Strålande utsikt över Salernobukten: Lloyd’s Baia ligger högt uppe på en klippa och bjuder på idylliska vyer oavsett om du befinner dig i restaurangen, baren eller gymmet. Hotellets privata strand nås via läckra glashissar så du kan till och med beundra panoramautsikten medan du glider ner mot playan.

  • Det bästa av det italienska köket: Med havet som närmaste granne kan du njuta av medelhavsinspirerade rätter på Lloyd’s Baia Restaurant eller en gourmetmiddag på Michelinbelönade Re Maurì, innan du slår dig ner på terrassen med en limoncello gjord på citroner från träden som växer längs kusten.

Faciliteter

- Restaurang
- Privat strand
- Wi-Fi
- Bar

Hitta hit

Neapels flygplats ligger närmast hotellet och den når du på drygt en timme med lokaltrafiken.

Bra att veta

Notera att alla spabehandlingar måste förbokas.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Via Benedetto Croce, SNC, 84121 Salerno SA, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor