Lugn vistelse på spanska sydkusten

Sentido AMA Islantilla, Islantilla, Spanien

Two Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

Avkopplande vistelse på harmoniskt hotell med pool, trevliga barer och omgivet av en golfbana, inklusive halvpension eller all-inclusive och mer

På Sentido AMA Islantilla får du möjligheten att koppla av och lämna vardagsstressen hemma. I sann medelhavsanda har hotellet en charmig solblekt fasad och i trädgården trängs palmer med sköna solsängar vid poolkanten. Innanför väggarna väntar en toppmodern och harmonisk inredning med designmöbler i en jordnära färgpalett. Här ryms ett 800 kvadratmeter stort spa där du kan pausa från solens strålar en stund med egentid, där bland annat hamam, ångbad, bastu och rogivande behandlingar lockar.

Hotellet är dessutom varje golfälskares paradis. Du bor omgiven av en elegant bana där dagens timmar snabbt sveper förbi. Föredrar du andra former av aktiviteter erbjuds både yoga och uthyrning av cyklar. I området bjuder UNESCO-listade Doñana National Park på grönskande vyer och när du återvänder till hotellet väntar bland annat utsökta tapas och gourmet-hamburgare på Fandado. Längtar du efter strandliv anordnar boendet transferservice till Islantillas pudermjuka sandstrand där halmparasollen och havets brus bjuder in till en harmonisk dag. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor