Hippt nära ikoniska sevärdheter i Berlin - avbokningsbar

Lulu Guldsmeden Hotel, Berlin, Tyskland

Upp till -49% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Superior-rum

Berlin Tiergarten

Superior-rum

Standardrum

Berlin Potsdamer Platz

Berlin Friedrichshain

Ekovänligt boende nära Mitte och natursköna Tiergarten, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 49% ?

Berlinhotell med urban stil och bra läge i Schönefeld, inklusive frukost, välkomstdrink och sen utcheckning. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Uppfriskande rum: De lekfulla rummen erbjuder ett pulserande utrymme som subtilt blandar nordiska och balinesiska stilar. Här handlar det om naturliga trämöbler, himmelssängar, vackra badrum, gungor och mönstrade tyger.

  • Vakna upp till doften av fransk frukost: På morgonen serveras en ekologisk fransk frukost med bakverk, fruktjuice och varma drycker som alla tävlar om din uppmärksamhet. Personalen hjälper gärna till med restaurangrekommendationer hela dagen och på hotellet finns det en bar (med begränsad service) om man skulle behöva en lättare förfriskning.

  • Luta dig tillbaka och koppla av: På hemtrevliga Lulu Guldsmeden Hotel inkluderar de gemensamma faciliteterna en mysig innergård, där du också kan hyra en cykel och utforska Berlins bästa stadsdelar på nolltid. Miljötänk är också viktigt för hotellet, då man använder sig av produkter, sängkläder och dagliga metoder med hållbarhet i fokus. 

Faciliteter


- Bar
- Restaurang (tillfälligt stängd)
- Frukostservice
- Cykeluthyrning
- Parkering (mot en avgift)
- Wi-Fi

Hitta hit


Lulu Guldsmeden Berlin ligger en kvarts bussresa från Berlins centralstation och cirka 35 minuters bilresa från Berlin Brandenburgs flygplats Willy Brandt.

Bra att veta

Taket på Lulu Guldsmeden Berlin kommer att genomgå ett byggarbete från 1 september till 28 november 2021. Störningar kommer att hållas på ett minimum, men gäster bör vara medvetna om att mindre arbeten kan pågå under vistelsen.
 
På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Potsdamer Straße 67, Mitte, 10785 Berlin, Tyskland
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor