Elegant lyxhotell på Floridas västkust

The Don Cesar, St Pete Beach, Florida, USA

Luxury Two Doubles-rum

Luxury King-rum

Bo två minuter från den kritvita stranden i livfulla St Pete Beach, inklusive resortkredit

Ta strandlyxen till nya höjder och med en vistelse på det klassiskt glammiga hotellet The Don CeSar, som öppnade redan 1928 och har tagit emot både kändisar och badsugna gäster från hela världen sedan dess. Hotellet renoverades 2012 med en modern marin twist, utan att förlora sin klassiska charm.

Don CeSar kallas också för The Pink Palace tack vare sin ikoniska flamingorosa färg och är ett av de mest kända hotellen på Floridas västkust. Här bor du i vackert inredda rum med utsikt över staden eller den mexikanska golfen.

På hotellområdet finns flera restauranger, trendiga caféer och en bar. Är du sugen på en spabehandling så finns Spa Oceana här och erbjuder en mängd olika alternativ för dig som vill lyxa till det ytterligare.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor