Lyxhotell med spa vid havet på Mallis

Hospes Maricel & Spa, Mallorca, Spanien

Deluxe Sea View-rum

Deluxe Sea View-rum

Natura Dreamer's-rum

Natura Dreamer's-rum

Boende på ett elegant och lyxigt femstjärnigt hotell tio minuter från Palma, inklusive frukost eller halvpension och spaförmåner

Hotel Hospes Maricel är en blandning av en 1600-talsbyggnad och ett Natura-annex, vilket gör detta femstjärniga hotell helt unikt. Hotellet ligger vid vattnet tio minuter från Palma och här blandas Marjades-terrasser och typiska medelhavs-valv med geometriska linjer, vilket skapar ett elegant boende.

Det här är riktig lyx. Var annars kan du slappa på en solstol i en mysig naturlig grotta med vågor som sköljer in? Och var hittar du ett vackert rum med stenvägg med tillhörande terrass med zen-pool där du verkligen kan koppla av? Lägg till det magnifika Bodyna Spa, den läckra infinitypoolen och fisk- och skaldjursrätterna på restaurang Maricel så har du en riktig drömresa.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor