Lyxigt boutiquehotell i London

The Fox Club, Mayfair, London

Executive Dubbelrum

Executive Dubbelrum

Executive Dubbelrum

Hyde Park

Executive Dubbelrum

En charmig tillflykt i hjärtat av Londons lyxigaste kvarter med ett anrikt förflutet och unikt inredda rum, inklusive frukost

Att bo i London blev just snäppet flådigare. I ett raffinerat och diskret Georgianskt radhus finner du det pampiga tillhållet The Fox Club, beläget i hjärtat av det exklusiva kvarteret Mayfair. Dess gemytliga och stilrena interiör har lockat ett välbeställt klientel ända sedan 1700-talet, då huset hörde till kurtisanen Elizabeth Armistead.

På hotellet finns åtta omsorgsfullt och unikt inredda gästrum och sviter i äkta boutique-stil, samtliga ursprungligen iordningställda av den högaktade inredningsarkitekten Kit Kemp. The Fox Club rymmer dessutom en förtjusande matsal som serverar frukost, en utsökta lunch, och så klart, afternoon tea tillsammans med tilltugg och bakverk. I den samtidigt avslappnade som chica baren finns ett utmärkt utbud av viner, champagner och cocktails. Ett hjälpsamt concierge-team finns alltid på plats för att stå till tjänst med vad du än behöver för att få ut så mycket som möjligt av din tid i denna hektiska stad.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor