Lyxigt vuxenhotell på Lanzarote

Elba Premium Suites, Playa Blanca, Lanzarote, Spanien

Juniorsvit

Juniorsvit

Lyxig vistelse på elegant och rofyllt boutiquehotell med solterrass, pooler, spa och sportaktiviteter nära charmiga Playa Blanca, inklusive halvpension eller all-inclusive

Vulkanön Lanzarote har sin alldeles egen prägel med vita vackra husfasader som bryts av med gröna, bruna och blå trädetaljer. På fyrstjärniga Elba Premium Suites har man tagit till vara på Lanzarotes charm och samtidigt skapat ett modernt, elegant och lyxigt hotell som bara tar emot vuxna gäster.

Slå dig ner på den egna terrassen med en nybryggd Nespresso i handen och låt stressen sjunka undan. Unna dig sedan en sen frukost vid poolbaren och ta en skön promenad till charmiga Playa Blanca. Någon dag vill du nog göra en utflykt till nationalparken Timanfaya med sina aktiva vulkaner och sitt magiska månlandskap.

Tillbaka på hotellet lägger du dig ner på en balinesisk solsäng en stund innan du kanske unnar dig en skön spabehandling. Kvällen avslutas på restaurangen El Mirador, som har temakvällar, följt av en god drink under bar himmel på barterrassen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor