Lyxresort med topputsikt

Amorita Resort, Tawala, Filippinerna

Bo i rymliga sviter på tropiskt lyxresort i fridfull omgivning vid stranden, inkl. frukost, transfer, cocktails, massage och andra förmåner

Beläget på en klippa på en tropisk filippinsk ö erbjuder denna resort dig en slående utsikt över havet, en grönskande exotisk omgivning och ett läge precis vid den vackert vita sandstranden Alona. Den vänliga och tillmötesgående personalen ger din vistelse det där lilla extra och du kommer snabbt in i semestermode på Amorita. Spendera dagen i en solbädd vid en av hotellets två infinity-pooler och njut av utsikten över Bohol-havet med en drink i handen, strosa runt bland de lummiga trädgården eller låna en cykel och upptäck den natursköna omgivningen och resortens privata fem hektar. För att höja pulsen något går det att anordna en kajaktur eller ståpaddling och för den som vill dyka står hotellets Padi-certifierade dykcenter till förfogande.

På kvällen får du inte missa att slå dig ned vid en av hotellets pooler och ta in den romantiska solnedgången innan du beger dig till Saffron restaurang och njuter av filippinska och internationella rätter. För lite lättare europeisk mat beger du dig till Tomar Tapas x Bar och beställer in pintxos och andra små spanska rätter att dela. Dra dig sedan tillbaka till din rymliga svit med en vacker asiatisk och fräsch design och låt de bekväma sängarna uppfylla en god natts sömn innan du tar dig an ännu en dag i paradiset.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor