Charmigt boutiquehotell i Palma - avbokningsbar

M House Hotel, Palma de Mallorca, Spanien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Cozy-rum

Palma de Mallorca

Superior-rum

Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

Ett elegant boende med pool i hjärtat av Palma, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 39% ?

Boutiquehotell med restaurang, poolterrass och utmärkt läge i Palmas gamla stadskärna, inklusive frukost och mer. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Charmigt läge med närhet till det mesta: Från hotellet är det bara några minuters promenad till stadens främsta sevärdheter. Strax bakom hörnet hittar du en mängd restauranger, barer och butiker. Trots det centrala läget erbjuder hotellet en lugn oas där du kan koppla av efter en dag i staden.

  • Njut av härliga smaker: På hotellet kan du bland annat njuta av pannkakor, stekta ägg, fruktsallader och fräscha smoothies innan du fortsätter vidare mot dagens äventyr. Väl tillbaka på hotellet kan du slå dig till bords i stilfulla M House Cafe & Bistro där det serveras traditionella tapas till middag.

  • Avkoppling på poolterrassen: Vad sägs om att kliva ned i poolen efter en varm dag i stan? Ta med dig handduken, slå dig ned vid poolkanten och sjunk ned i det härliga vattnet.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Swimmingpool
- Innergård
- Concierge
- Nedsläckningsservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Palma De Mallorcas internationella flygplats ligger ungefär tio minuters bilresa från hotellet.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Carrer de Can Maçanet, 1A, 07003 Palma, Illes Balears, Spanien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor