Art Deco-design i hjärtat av Paris - avbokningsbar

Maison Astor Paris, Curio Collection by Hilton, Paris, Frankrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Paris

Classic-rum

Place Vendôme

Classic-rum

Sacré-Cœur

Pont Alexandre III

Charmigt hotell med boutiquekänsla i kärlekens stad, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 41% ?

Romantisk vistelse på mysigt hotell i Paris med gym och restaurang, nära flera sevärdheter, inklusive frukost och extra förmåner. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Fransk finess: Maison Astor Paris, Curio Collection by Hilton är ett riktigt charmtroll beläget i hjärtat av den franska huvudstaden. Hotellet byggdes år 1907 av J.J Astor och renoverades nyligen om av experterna på Studio MHNA.

  • Den franska världskända matkonsten: I hotellets restaurang La salle à Manger serveras franska rätter hela dagen, tillagade med säsongens bästa ekologiska råvaror. I The Club kan du beställa en snabbfrukost eller testa förstklassiga kötträtter till lunch. I baren beställer du goda franska viner, ett glas champagne, cocktails eller andra drycker.

  • Parisisk känsla i rummen: Hotellets rum är inredda med en känsla av romantik och har vackra mönstrade tapeter, eleganta möbler i grått och textilier i varma färger. Vad vore dock ett hotellrum i Paris utan en fransk balkong? Som tur är har du en med en härlig utsikt över gatan.

Faciliteter

- Restaurang
- Cocktailbar
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

Till Paris-Orly Airport tar det cirka 50 minuter med kollektiv transport eller 35 minuter med taxi. Från Charles de Gaulle Airport ligger hotellet strax under en timmes resa med tåg eller metro.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
11 Rue d'Astorg, 75008 Paris, Frankrike
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor