Förstklassigt boutiquehotell med takterrass i centrala Rom – avbokningsbar

Marcella Royal Hotel, Rom, Italien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Prestige-rum

Rom

Prestige-rum

Rom

Superior-rum

Standard-rum

Standard-rum

Rom

Prisbelönt hotell med takterrass i Den Eviga Staden, inkl. frukost och välkomstdrink

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 33% ?

Traditionellt hotell med takterrass och äkta italiensk charm i Sallustiano-distriktet, inklusive frukost och välkomstdrink. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Romersk takterrass: Du kommer inte att kunna slita dig från Marcella Royal Hotels romantiska och grönskande takterrass, utsmyckad med lokal flora. Härifrån har du en panoramautsikt över gamla romerska hustak och ruiner. Beställ en Negroni aperitivo eller middag från takbaren och din solnedgång är komplett.

  • Klassisk italiensk stil: Det är ingen överraskning att det 2021 'Tripadvisor Travellers Choice'-belönade hotellet tidigare har vunnit ett turistpris för sin kvalitetsförbättring inom hotellsektorn i Rom. Den marmorklädda lobbyn osar av elegans med sina sofistikerade möbler och gammaldags charm.

  • Exklusiva utrymmen: Det historiska boutiquehotellet öppnade sina portar för första gången 1967 och har mer än bara ett perfekt läge i Rom att skryta med. I de eleganta rummen kommer du att omges av ytterligare italiensk charm, där den klassiska interiören talar för sig självt.

Faciliteter

- Takterrass
- Cocktailbar
- Tvättservice
- Turistinformation
- Utflykter och privata guidade turer
- Parkering i närheten (mot en avgift)
- Wi-Fi

Hitta hit

Från Leonardo da Vinci–Fiumicino Airport åker det regelbundet transfer till tågstationen Roma Termini, varifrån du kan promenera till hotellet på en kvart.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Via Flavia 106, 00187 Rom, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor