Exklusiv spavistelse i Helsingör

Marienlyst Strandhotel, Helsingör, Danmark

Superior-rum med havsutsikt

Superior-rum

Superior-rum

Elegant badhotell vid stranden i Helsingör, med stort spa, yogarum och restaurang

  • Holistisk avkoppling i spaet: Hotellets stora spa erbjuder bland annat bastu, ångbastu, uppvärmd pool och saltterapi. Dessutom finns det möjlighet att boka in sig för specialframtagna holistiska behandlingar, som till exempel massage, ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar. Innan och efter din behandling kan du koppla av i caféet eller loungen. Spaet vann Årets Spa i Danish Beauty Awards 2019.

  • Hållbart och lokalt fokus i restaurangen: Hotellets restaurang serverar en innovativ meny som inspireras av det nordiska och franska köket. Rätterna baseras på lokala och hållbart inköpta råvaror från Öresundstrakten. När vädret tillåter finns det även sittplatser utomhus på terrassen, med vacker utsikt över havet och stranden.

  • En plats för avkoppling och meditation: Högt uppe under hotellets tak ligger det sensoriska rummet, som är inrymt i en glaspyramid med vackert insläpp av naturligt dagsljus. Här finner du en lugn och harmonisk plats för yoga, meditation och vila. Du kan även koppla av med konditions- och styrketräning i det moderna gymmet.

Faciliteter


- Bar
- Gym
- Restaurang
- Spa
- Terrass

Hitta hit


Hotellet är beläget vid havet i Helsingör, nära busshållplatser och Marienlysts järnvägsstation. Till Kastrups flygplats är det en timmes bilfärd, eller en och en halv timmes resa med allmänna färdmedel.

Bra att veta

Faciliteterna och aktiviteterna på Marienlyst Beach Spa är endast för gäster över 16 år.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor