Michelinbelönat på franska landsbygden

Le Mas Candille, Mougins, Frankrike

Superior-rum

Tradition-rum

Tradition-rum

Superior-rum

Provence

Provence

Cannes

Mougins

Femstjärnigt boende i den medeltida byn Mougins på den franska Rivieran, tio minuter från Cannes, inklusive frukost och sparabatt

Här kan du njuta av en lugn och fridfull vistelse, jämfört med Mougins glamorösa granne, Cannes. Beundra den vackra utsikten från hotellet och besök spaet i den japanska trädgården och ät underbar mat i den Michelinbelönade restaurangen som har utsikt över Alperna.

Gillar du både att hänga på stranden och titta på kulturella sevärdheter så har du kommit rätt. Tillbringa dagarna med att besöka gallerierna i byn, beundra lyxbåtarna i hamnen eller koppla av i sanden på La Croisette. När solen går ner kan du bege dig tillbaka till hotellet och ta en drink på terrassen innan du drar dig tillbaka till ditt mysiga rum.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor