Trendigt boutiquehotell på Ibiza - avbokningsbar

Mikasa Ibiza Boutique Hotel, Ibiza, Spanien

Upp till -45% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Superior-rum

Premium-rum

Premium-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Stilfullt boutiquehotell för vuxna på Ibiza, med rooftop-terrass, inkl. frukost och cava

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 45% ?

Stilfullt boutiquehotell med restaurang och yogaklasser nära stranden på vackra Ibiza, inklusive frukost och en flaska cava. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Testa Medelhavets smaker: Börja dagen på bästa sätt med en lätt frukost med goda bakverk. Till lunch och middag kan du beställa från en meny med rätter som tillagats av färska råvaror och med det libanesiska kökets och sydöstra Medelhavets smaker i fokus.

  • Utbudet av upplevelser: Hotellet ser till att din vistelse fylls av avkopplande stunder och oförglömliga äventyr. Du kan få hjälp med att boka en skön massage eller testa någon av yoga- eller meditationsklasserna. På kvällarna kan Ibiza erbjuda några av Europas mest legendariska nattklubbar.

  • Ha nära till stranden: Från boendet har du cirka fem minuters promenad till den fina sandstranden i Talamanca. På dagarna ägnar du dig åt sol och bad eller utövar någon av alla vattensporter. Längs med stranden ligger även ett flertal bra restauranger samt strandklubbar som bjuder in till skönt strandhäng med drinkar och musik.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Roomservice
- Cykeluthyrning
- Biluthyrning

Hitta hit

Till Ibizas internationella flygplats tar det cirka tio minuter med taxi.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Iboshim 11. Paseo Maritimo, 07800 Ibiza stad, Spanien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor