Minimalist-chic vistelse i romantiska Paris - avbokningsbar

Hotel de Bellevue Paris Gare du Nord, Paris, Frankrike

Upp till -61% Idag

Tidsbegränsat Tidsbegränsat

Specialpris tillgängligt under en begränsad tid

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Comfort-rum

Paris

Gare du Nord, Paris

Sacré-Cœur, Paris

Comfort-rum

Comfort-rum

Notre-Dame de Paris

Mysigt boende i centrala Paris nära restauranger och sevärdheter, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 61%

Ett elegant hotell med frukostmatsal och centralt läge, nära restauranger och sevärdheter i Paris, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt


  • Fantastiskt läge: Hotel de Bellevue Paris Gare du Nord har ett perfekt läge mitt emellan det hippa Montmartre och det sprudlande Parc de la Villette. Den stora tågstationen Gare du Nord ligger bara 15 minuters promenad från hotellet, så att du enkelt och smidigt kan ta dig till spännande shopping och sightseeing.

  • Inbjudande rum: I kontrast till stadens livliga kafékantade gator är rumsinredningen rofylld och dämpad, med en neutral färgpalett av grädde, brunt och kaffe som är utformad för att vagga dig in i en vilsam sömn. När du är redo att utforska finns personalen i hotellets dygnetruntöppna reception till hands för att ge dig rekommendationer med ett leende.

  • Härlig frukostbuffé: Du kan njuta av en riklig frukostbuffé varje morgon i hotellets stämningsfulla källare från 1700-talet med frilagt tegel, behaglig belysning och gulliga detaljer. Fyll din tallrik med ägg, ost, kallskuret, färska fruktsallader och naturligtvis franska bakverk, och hitta en mysig plats att slå dig ner på.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Frukostmatsal
- Parkering i närheten
- Dygnetruntöppen reception  

Hitta hit

Till den internationella flygplatsen Charles de Gaulle tar det cirka 20 minuter med taxi eller 30 minuter med tåg från stationen Gare du Nord.

Bra att veta

Observera att Bellevue Paris Gare du Nord för närvarande genomgår byggnadsarbeten i receptionen och att huvudentrén därför inte är i bruk. Vid ankomsten följer du anvisningarna på dörren till den alternativa ingången. 

Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

67 Rue Philippe de Girard, 75018 Paris, Frankrike

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor