Mitt ibland NYC:s berömda sevärdheter

Park Central Hotel, New York, USA

Classic-rum med en king-säng

Classic-rum med två dubbelsängar

Premier-rum med två dubbelsängar

Historiskt hotell med glamorös look och ett fantastiskt läge i Midtown Manhattan

Park Central Hotel New York invigdes under det glada 20-talet och har ett ikoniskt förflutet. Hotellet har varit värd till gäster som Jackie Gleason, Mae West och First Lady Eleanor Roosevelt och är idag en populär tillflyktsort undan det hektiska vimlet i Det Stora Äpplet.

Hotellets inredning hyllar dess glamorösa historia, men med en modern twist på det hela vilket skapar en spännande kontrast. Tänk dov belysning, glänsande marmor, jordtoner och guldbrokad kombinerat med rena linjer och kritvita textilier. 

Hotellet ligger i Midtown Manhattan mitt bland New Yorks mest berömda sevärdheter så att du enkelt kan se en föreställning på Carnegie Hall, flanera i Central Park, se en utställning på Museum of Modern Art och så klart bocka av Times Square från din att-se-lista.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor